sera Med Professional Oxyspirol - против нематоди и белодробни акари, 30мл

Този продукт не може да бъде закупен!

sera Med Professional Oxyspirol - против нематоди и белодробни акари, 30мл

Артикул код: 8225

sera Oxyspirol е правилния избор, когато животните са заразени с нематоди и белодробни акари. Симптомите за зараза с нематоди са лошо храносмилане (dyspepsia) водеща до загуба на тегло. Тежкото дишане с хрипове и отворена уста е признак за заболяване с белодробни акари.

 

Синтезиран, така че малки количества са много ефективни. Опитни тераристи може да ги дозират без проблем.

При внос от други държави или пускане на нови животни в биологично стабилен терариум се препоръчва, освен карантина да се проведе профилактично третиране, за да не се допусне внасяне на зараза при останалите животни.

 

*********************************************************************************

 

Уникален асортимент лекарства sera

 

Собствениците на влечуги веднага разбират, когато животните не се чувстват добре - било то от загуба на апетит или необичайни звуци при дишане. sera разработи уникален асортимент от препарати срещу различни паразити.

 

С новите лекартсва sera med Professional собствениците на терариуми лекуват своите животни индивидуално.

 

С новите лекарства sera med Professional sera Tremacestol, Oxyspirol, Eimerol и Flagamol може да третирате своите влечуги индивидуално. Продуктите бяха разработени в лабораториите на sera от научен екип под ръководството на проф. д-р Günter Schmahl и са тествани за употреба в домашни условия със сътрудничеството на "Немски център за Влечуги" в Springe (Германия)

Производител: Sera

прегледи 93

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти