"Sera med Professional Protazol" - Препарат срещу едноклетъчни кожни паразити

В наличност

Избери вариант:

Цена: 58.39 лв.


Артикул код: 7084

За поръчки: (0879) 801 808

Препарата е предназначен за лечение на бели точки и други единични кожни паразити. Основните признаци, че рибката има паразити са отъркване по предмети в аквариума, оцветяване в тъмно, прилепнали плавници, по-малко движение, слабеене и липса на апетит. Сиво-бялата слуз по плавниците и малките бели точки са едно от основните индикатори за наличие на кожни паразити.

***

Начин на употреба: Преди употреба разклатете добре и добавете по 1 мл. на всеки 20 литра вода в аквариума, след което разбъркайте повърхността на водата с лъжица или пръчка. Когато слагате препарат в аквариума биофилтъра и UV лампите. 24 часа след третиране трябва да смените 80% от водата в аквариума. При затъмняване на водата я сменете цялата веднага. Мъртвите паразити обикновено се забелязват още на втория ден под формата на бели петънца. Обикновено едно третиране с препарата е достатъчно, но при по-тежките случаи може да повторите процедурата след 4-5 дена. Слабите рибки могат да бъдат уязвими, при предозиране на препарата.

Начин на съхранение: На недостъпно за деца и тъмно място, при стайна температура (15 – 25 градуса).

Опаковка: 25 мл./100 мл.

Марка: Sera

5.0, 1 гласа

прегледи 551

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти