"Sera med Professional Tremazol" - Препарат за лечение на червеи паразитиращи по рибките

В наличност

Избери вариант:

Цена: 28.08 лв.


Артикул код: 7082

За поръчки: (0879) 801 808

Едни от най-големите проблеми за акваристите са свързани с наличието на паразитиращи червеи по рибките. Особено вредни са митили и червеи паразитиращи по кожата и хрилете на рибите. Лечението им е много трудно, тъй като са много приспособими и се размножават бързо. Патентования високоефективен комплекс на този продукт е предназначен точно за борба с тези паразити.

***

Състав: на 100 мл: praziquantel, 7,47 г.

Начин на употреба: Когато става въпрос за червеи по хрилете поставете 1 мл. от продукта на 15 литра вода в аквариума. При всякакви останали случаи поставете по 1 мл. на всеки 20 литра вода. Използвайте мерителна чашка, за да определите точното количество препарат. След това разбъркайте с лъжица или пръчица и подменете 80% от водата до 6 часа. В случай на потъмняване цялата вода трябва да се подмени веднага. Ако рибките имат червеи по хрилете трябва да повторите същата процедура след 7 дни. Биологичните филтри могат да работят по време на третиране, но трябва да изключите UV лампите. Водата трябва да се аерира интензивно.

Начин на съхранение: На недостъпно за деца и тъмно място, при стайна температура (15 – 25 градуса).

Опаковка: 25 мл./100 мл.

Марка: Sera

5.0, 1 гласа

прегледи 691

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти