Sera Mucopur /препарат против гъбички, метили и др/-50мл

Sera Mucopur /препарат против гъбички, метили и др/-50мл
В наличност

Избери вариант:

Цена: 66.60 лв.


Артикул код: 7091

За поръчки: (0879) 801 808

Информация при употреба : Sera mycopur Използвай само в сладководен аквариум ! Срещу плесени, гъбички ( Soprplengia и Achlya ) и срещу червеи – паразити по хрилете. Може да се използва срещу размножаване на гъбичките Soprolengia и Achlya. Нападат главно хайвера, лаврите и също така възрастните риби. Развиват се навсякъде, където има недостиг на кислород. Под влияние на натрупаната органична енергия, която гние, т.е. при прехранване, недостатъчно аериране и неправилно почистване на аквариума. Sera mycopur действа срещу паразитиращите червеи Gyrodactylus и Dactylogurus по хрилете и кожата на рибите, които унищожават кожните клетки. Типичен признак е белезникавият цвят на болното място. Може да се използва и за профилактика при наранявания на рибките при които често раничките често вторично се инфектират от гъбички. Инструкция за употреба : Разклатете добре преди използване ! Третирайте три последователни дни. Прибавяйте по 20 капки или 1мл. Sera mycopur на всеки 20 литра вода всеки ден. Първия ден добавете 1 чаена лъжичка ( около 5 гр. ) Sera ectopur на 25 литра вода. За да предотвратите развитието на гъбички, прибавяйте по 10 капки или 0.5 мл. Sera ectopur на 20 л един път седмично.

Петна ( ранички ) заразени с гъбички, често развиват и бактериални инфекции. Ако заболяването е от няколко дни, добре е да се продължи третирането със Sera bactopur direct ( за дозировката виж инстр. за употреба ) и Sera mycopur ( използвайте само половин доза ). Едновременно може да се използува и Sera ectopur.
По време на третирането не използвайте активен въглен ! Аерирайте добре !
След приключване на третирането ние препоръчваме частична смяна на водата и филтриране през активен въглен – Sera super carbon или третиране със Sera toxivec. За увеличаване на естествената устойчивост срещу болести трябва да се използва sera fishtamin.
Състав : 100 мл Sera mycopur съдържа :
Акрифлавин 210 мг
Меден хлорид 11.8 мг
Меден сулфат 71.9 мг
Дестилирана вода до 100 мл
Да не се използува за риби за човешка консумация. Да се съхранява под ключ, да се пази от деца и домашни животни. Да се съхранява при темп. 15-25 °С , на тъмно.
Да не се използува след срока на годност. При използуване на Sera mycopur не използвайте препарати произведени от други фирми

Марка: Sera

прегледи 368

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти