Sera Professional Floreground 2 л – Активен дънен субстрат

Sera Professional Floreground 2 л – Активен дънен субстрат
В наличност

Цена: 56.81 лв.


Артикул код: 11215

За поръчки: (0879) 801 808

Активен дънен субстрат

sera Professional floreground е уникален и иновативен активен дънен субстрат. В комбинация с микроорганизми, напр. от sera bio nitrivec, органичните замърсявания бързо се преработват до подходящи за растенията торове директно в корените на растенията. Освен това, се осигурява аерация на субстрата благодарение на специалната пореста структура, а това предпазва от образуване на токсични зони на гниене в дънния субстрат - идеална основа за стабилизиран аквариум и свежо зелени растения.

Общо взето това е порест субстрат в който лестно се развиват бактерии (подобно на sera siporax mini), и така органичните съединения лесно се разграждат и снабдяват директно корените на растенията с хран. вещества. Освен това е рехав и не позволява да се образуват зони с анаеробно (безкислородно) разлагане, както често се случва в ситния пясък, който сесно се сбива и запушва с органика (особенно ако не сифонираш редовно дъното).

Инструкция за употреба: 2 литра от субстрата са достатъчни за около 60 литра аквариумна вода. Поставете Sera floreground в аквариума и го покрийте с поне 4 сантиметров слой декоративен грунд. Пазете от достъп на деца и домашни любимци!!!

Марка: Sera

прегледи 293

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти