sera Reptibioclear - пречиства водата

Този продукт не може да бъде закупен!

sera Reptibioclear - пречиства водата

Артикул код: 8223
sera Reptibioclear - пречиства водата, 20 мл. - 2.30лв


sera Reptibioclear - пречиства водата , 100 мл - 10.10лв.sera reptibioclear - по биологичен път премахва отпадъците и миризмите в терариума.

 

Костенурки и други влечуги, които живеят предимно във вода, предизвикват силното и замърсяване при разлагане на храносмилателните им отпадъци. Това често се съпътства с неприятна миризма в терариума, а и в апартамента. Топлината и високата влажност в акватерариума допълнително ускоряват този процес.

 

sera reptibioclear решава този проблем, бързо и ефективно. Специални микроорганизми разграждат отпадъците за кратко време и така по естествен път предотвратяват образуването на немриятните миризми.

 

sera reptibioclear е течен и лесен за използване. Достатъчно е да се добави този биологично актвен продукт във филтъра ( задължително оборудване в акватерариума ) или директно във водата.

 

Изключително икономичен - 100 мл. са достатъчни за третиране на 2 000 л. вода, това ви осигурява чист терариум без миризми за дълъг период от време.

 

Съдържание: бактериални култури от Bacillus, Nitrosococcus, Nitrococcus, Nitrosomonas, Nitrobacter, вода.

 

 

Производител: Сера ГМБХ, Хайнсберг, Германия


Производител: Sera

прегледи 35

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти