sera terra UV Special - лампа за влечуги

sera terra UV Special - лампа за влечуги
В наличност

Цена: 32.88 лв.


Артикул код: 8199

За поръчки: (0879) 801 808

sera terra UV special 6500 КелвинаСтандарт Т8Цветови клас~

Индекс: 95 Ra
Свойства: 1A (много добри)Енергийна ефективност клас: BПредлага се:

18W - 60cm. 

25W - 75cm.

30W - 90cm. 

36W - 120cm. 

38W - 105cm.Излъчва слънчева дневна светлина светлина с повишено излъчване в ултравиолетовия спектър подходящ за влечуги.

 

Пълния спектър на дневната светлина плюс 30% UV-A and 4% UV-B
Жизнено необходим за влечуги и други терариумни животни за синтеза на вит. D3
Спомага за асимилация на калция, осигурява правилно формиране на скелета и предотвратява омекване и деформации на костите.


Усилва и подчертава естествените цветове на животните.За да заместите естествената светлина вие трябва да осигурите изкуствена светлина с топъл ярък цвят. Освен това голяма част от терариумните обитатели се нуждаят от по голямо количество на UV лъчите.

 


За животни нуждаещи се от повече топлина осигурете допълнителна инфрачервена светлина. Преди да закупите отоплителната крушка осведомете се за минималното растояние за инсталиране на лампата. Обезопасете и не допускайте влечугите близо до осветителните тела.

 


Осигурете таймер за осветлението. Животните са привикнали към един денонощен ритъм, който в тропиците е около 12 часа светлина и 12 часа мрак.
Използвайте топлоотделяща лампа за отопление в аква-терариума. Включвайте я на къси периоди и внимавайте да не причини изгаряния на животните. Не ви препоръчваме да използвате аквариумни нагреватели за отопление. Водните костенурки, често са много силни и могат да повредят нагревателя.

Марка: Sera

прегледи 298

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти