Sera Toxivec /незабавна защита при силно замърсяване/-50мл

Sera Toxivec /незабавна защита при силно замърсяване/-50мл
В наличност

Избери вариант:

Цена: 6.89 лв.


Артикул код: 6885

За поръчки: (0879) 801 808

При случай на високи нива на амоний/амоняк, нитрити, хлор, тежки метали. При смяна на водата, чистене на филтъра. Премахва остатъците от някой лекатства ( метиленово синьо, малахитово зелено ) и след третиране на водата със sera algovec и snail exПредлага се в разфасовки от 50, 100, 250, 500 и 5 000 мл. * защитава веднага декоративните рибки и безграбначните от интоксикация с хлор, нитрити, амоняк и тежки метали

* отстранява незабавно тези токсични вещества от водата в аквариума
* 5ml са достатачни за 20литра вода
* създава идеални условия за пречистващата бактерия на sera nitrivec
В билогочно активните аквариуми, обикновенно бактериалната флора осигурява снижаване на нивата на амоняка и го превръща през нитрити в не токсичени нитрати.
Но като всички биологични системи,бактериалната флора първо трябва да се приспособи към специфичните условия в аквариума.
В случай на рязко повишаване на нивата на нитрити и амоняк са нужни няколко дни за да се достигнат нормалните стойности.
Другата алтернатива до сега беше честата смяна на водата, което обаче отслабва бактериалната флора.
Със sera toxivec, sera ви предлага отстранител на замърсяванията както и балансиране на нивата на нитрити и амоняк за около 60-90 минути.
Всяка нормална доза sera toxivec понижава нивата на амоняк и нитрати средно с 30-50%, като максимумът който може да се премахне с една доза е 1.3 mg/l амоняк или 0.75 mg/l нитрити (= 0.23 мг/л NO2 – N).
В случай на по-високи замърсявания се препоръчва да се увеличи дозата съгласно инструкцията за употреба или да се дозира отново след 1-2 часа.
Така sera toxivec ви позволява да налъните аквариума с риби по-бързо.Съшо в случаи на формиране на замърсявания той моментално и ефикасно предпазва рибите от това да бъдат увредени, докато не се образува стабилна бактериална среда.
Допълнително sera toxivec предотвратява образуването на високи нитратни нива, като амонякът и нитритите директно се обезвреждат и не образуват повече нитрати.
Важен съвет:След като сте третирали с лекарства или сте използвали sera algovec или sera snailpur sera toxivec ще премахне остатъците от тях.

Марка: Sera

прегледи 526

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти