Simple Solution Hard Floor Stain & Odour Remover 750мл - спрей против петна и миризми специално за ламинат, дърво и камък.

Simple Solution Hard Floor Stain & Odour Remover 750мл - спрей против петна и миризми специално за ламинат, дърво и камък.
В наличност

Цена: 14.88 лв.


Артикул код: 117332

За поръчки: (0879) 801 808

Simple Solution Hard Floor Stain & Odour Remover - идеален за твърди повърхности като дървесина, камък, винил, тухла, бетон, мрамор и керамични плочки.


Специално разработен за отстраняване на петна и миризми като урина, изпражнения и повръщане както на нови, така и на стари проблемни зони.

Помага за предотвратяване на повторно маркиране.

Първо изпробвайте върху незабележима зона, за да тествате за промяна на цвета.

Начин на употреба: напръскайте замърсената зона със спрея и след това изчакайте 2 мин. за да подейства формулата и след това избършете.

В случай на контакт с очите, промийте внимателно с вода в продължение на 15 минути.

Пазете далеч от деца и домашни любимци.

За Simple Solution: Simple Solution има над 30-годишен опит в решаването на домашни любимци по безопасен и ефективен начин. 

Ние ви помагаме да предотвратите и отстраните предизвикателствата и стреса от родителството на домашни любимци с иновативни решения, предназначени да улеснят живота ви. Това е победа за теб и за твоя очарователен пухкав приятел. Решения на домашни любимци - за родители на домашни любимци.

Марка: Simple Solution

прегледи 14

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти