"Sound Balanced Wellness" - Пълноценна храна за кучета от средни породи

Този продукт не може да бъде закупен!


Артикул код: 36744

За поръчки: (0879) 801 808

Храната е предназначена специално за това да задоволява нуждите на кучетата от средните породи в зряла възраст. Вкусовите качества на храната са отлични. Тя съдържа сьомга и пилешко месо, новозеландска зеленоуста мида, аминокиселини, минерали, витамини, овесени влакна и др.

Сьомгата е богат източник на Омега 3 и Омега 6 мастни киселини. Храната съдържа още ленено семе, екстракт от корен цикория, магданоз, мента, гинко билоба, зелен чай, спанак, ехинацея и лайка.

Новозеландската зеленоуста мида е богат естествен източник на хондроитин и еденциални мастни киселини, което насърчава здравето и мобилността на ставите, подобрява и здравината на хрущялите.

Гинко Билобата има силни антиоксидантни свойства и се бори ефективно със свободните радикали. Подобрява кръвообращението на домашните любимци и е полезна при обучителни курсове. Зеления чай пък освен силен антиоксидант, подпомага и оралното здраве на животните

***

Опаковка: 13.6 кг.

Производител: Nutram

5.0, 1 гласа

прегледи 816

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти