Special Dog с агнешко и ориз - 15кг.

Special Dog с агнешко и ориз - 15кг.
В наличност

Цена: 64.35 лв.

Special Dog с агнешко и ориз е пълноценна и балансирана храна, подходяща за зрели кучета, които имат нужда от лесно смилаеми и непредизвикващи проблеми с чревния тракт храни. Има ниско съдържание на холестерол и е хипоалергенна.
Благодарение на агнешкото месо, което се явява основен източник на протеини, и лесносмилаемите въглехидрати, съдържащи се в ориза, Special Dog с агнешко и ориз е най-добрият избор за Вашето куче. Съдържа F.O.S (фруктоолигозахариди), които спомагат за регулирането на чревната флора, както и юка шидигера, която намалява миризмата на изпражненията. Оптималното съотношение на Омега-3 и Омега-6 мастни киселини противодейства на алергичните реакции и осигурява здрава кожа и лъскава козина.
Състав: Месо и месни продукти - 5% (агнешко), зърнени култури - 5% (ориз), масла и мазнини, субпродукти с растителен произход (каша от цвекло), риба и рибни продукти, юка шидигера, фрукто - олигозахариди, холинг хлорид, консерванти, антиоксиданти, минерални соли и витамини.
Аналитичен състав: Влага - 8,00%, Сурови Протеини - 24,0%, сурови мазнини - 12,0%, Сурови фибри - 3,0%, Сурова пепел - 8,5%.
Интегрирана с: Витамин А 12.000 UI./кг. , Витамин D3 1.150 UI./кг., Витамин Е (алфа-токоферол 91%) 115 мг./кг., мед - 16мг.
Предлага се в опаковка от:
15кг. Има балансирано енергийно съдържание и ниско съдържание на холестерол.
Съдържа ориз, който се явява източник на лесносмилаеми въглехидрати.
Благодарение на оптималното съотношение на Омега-3 и Омега-6 мастни киселини противодейства на алергичните реакции и осигурява здрава кожа и лъскава козина.

Производител: Special dog

прегледи 118

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти

Рекламирай в INSERT.BG