SunSun GP-02 Био керамика - 500гр.

SunSun GP-02 Био керамика - 500гр.
В наличност

Цена: 9.05 лв.


Артикул код: 11956

За поръчки: (0879) 801 808

Естествен продукт, подходящ за вътрешни и външни филтри, разработен по нова технология. Повишава нивото на йоннообменнте реакции, които от своя страна поглъщат отпадъците, нитритите, бактериите и други материали.
Биокерамиката съдържа редица полезни микроелементи ( Al, Fe, Na, Ca, Mg ) и йони, които напълно удовлетворяват потребностите на аквариумните рибки от минерали. Обогатява молекулите на водата с йони, като по този начин се ускорява метаболизма на клетките и се създават здравословните и нормални условия за живот на аквариумните обитатели.

SunSun GP-02 не само поглъща отпадъците, но и може да изменя процентния дял на минерали във водата, а също така дава възможност нивото на рH да се поддържа в неутрална позиция.
Биокерамиката има пореста структура и голяма повърхност, които я превръщат в идеална среда за отглеждането на полезните за Вашия аквариум бактерии, които участват в разлагането на токсичните соли на азота, амоняка, амония и нитритите. Благодарение на силната активност на тези микроорганизми, токсичните съединения бързо се превръщат във свободен азот, които лесно се премахва от водата чрез физическо разпространение. Всичко това спомага за поддържането на доброто здраве на рибиките и безгръбначните в аквариума, повишава тяхната дейност и подобрява външния им вид.

SunSun GP-02 е подходящ както за морски, така и за сладководни аквариуми.
Предлага се в разфасовка от: 500гр.

Марка: SunSun

прегледи 345

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти