Tetra AquaSafe Goldfish- Премахва хлорта и металите

Този продукт не може да бъде закупен!

Tetra AquaSafe Goldfish- Премахва хлорта и металите

Артикул код: 11397

Tetra Aqua Safe For Gold Fish - препоръчва се за златни рибки. Tetra AquaSafe Gold Fish е подобрител за вода, който бързо трансформира агресивната чешмяна вода и я прави годна за пълноценното отглеждане на декоративни рибки. Благодарение на своята уникална комбинация от биополимери и микроелементи Tetra AquaSafe създава благоприятна среда за живот на всички аквариумни обитатели. Същевременно с това им осигурява подходящи условия за поддържането на добро здраве и перфектна визия.
Неутрализира всички вредни за рибите вещества, които се съдържат в чешмяната вода: елиминира хлора и намалява количеството на тежките метали до допустимите стойности. Снабдява аквариумната вода с основни вещества, които не са налични в чешмяната, а са характерни за естествено местообитание на рибите: йод, за да се подобри общото състояние на рибите, магнезий, за насърчаване на балансирания и здравословен растеж, Витамин В, намаляващ стреса и др. Ефективно "защитава" хрилете и слузестата предпазна мембрана. Благодарение на своята BioExtract формула стимулира растежа и развитието на полезни бактерии, които допринасят за кристално чиста и ясна вода. Защитава аквариумните обитатели от инфекции и стимулира възстановителните процеси. Продуктът е подходящ за употреба при стартирането на нов аквариум, при частична смяна на водата или при транспортиране на риби. Насърчава растежа на аквариумните растения. Tetra AquaSafe се комбинира идеално с Tetra EasyBalance, който стабилизира водата и намалява нуждата от честа й смяна. Продуктът е подходящ за употреба както в морски, така и в сладководни аквариуми. Начин на употреба: Добавете 5мл. Tetra AquaSafe на всеки 10 литра аквариумна вода. Използвайте продукта при стартирането на нов аквариум, при частична смяна на водата или при транспортиране на риби.
ВАЖНО: Продуктът може да бъде приложен директно в аквариумната вода. Първоначалното синьото оцветяване на водата показва, че Tetra AquaSafe действа, след което изчезва моментално.

Производител: Tetra

прегледи 186

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти