"Tetra Bits Breeder Red" - Замразена храна за червени Дискуси

Този продукт не може да бъде закупен!


Артикул код: 7916

За поръчки: (0879) 801 808

Пълноценна храна на гранули, подсилваща естественото ярко оцветяване на Дискусите с червена окраска. Бавно потъващи гранули, които предоставят възможност за хранене, близко до естествените навици на този вид риби. Храната е специално създадена да отговаря на хранителните нужди на Дискуси с червен цвят. Представлява висококачествен микс от хранителни вещества, витамини, минерали и трейс елементи, благодарение на които укрепва здравето на рибите и намалява риска от заболявания и стрес. Съдържа натурали съставки, които подсилват естественото ярко оцветяване и подобряват формата на Дискусите. Осигурява здравословен растеж и дълъг живот на рибките. Храната е подходяща за храненето на млади Дискуси. Съдържа стабилизирано Витамин C, което подсилва имунитета и предпазва от заболявания. За разлика от обикновените замразени храни, употребата на Tetra Discus Colour елиминира рисковете от пренасяне на заболявания. Не води до оцветяване и замърсяване на водата в аквариума.

***

Състав: риба и рибни субпродукти, зърнени култури, дрожди, екстракт от растителен протеин, мекотели и ракообразни, масла и мазнини, зелечуци, водорасли, минерали.

Аналитичен състав: Суров протеин (мин.) 49%, сурови мазнини (мин.) 5%, сурови влакнини (макс.) 2%, влага (макс.) 8%.

Хранителни добавки: Витамин А - 30200 IU/кг, Витамин D3 - 1850 IU/кг., Е5 Манган - 68 мг/кг, Е6 Цинк - 40 мг/кг, Е1 Желязо - 27 мг/кг, Е3 Кобалт - 0.5 мг/кг, антиоксиданти.

Опаковка: 1 000 мл.

Производител: Tetra

5.0, 1 гласа

прегледи 275

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти