Tetra Crystal Water /за избистряне на водата/-100мл; 250мл

Tetra Crystal Water /за избистряне на водата/-100мл; 250мл
В наличност

Цена: 8.78 лв.


Артикул код: 6957

За поръчки: (0879) 801 808

Предлага се в опаковки от: Tetra CrystalWater 100мл. - 6.50лв Tetra CrystalWater 250мл. - 14.30лв TetraAqua CrystalWater е подобрител за вода, който бързо и безопасно елиминира замърсяванията и прави аквариумната вода кристално чиста. Бързо и безпроблемно елиминира всички оцветявания и замърсявания от аквариумната вода. Той свързва малките замърсени частици и ги превръща в по-големи, които могат да бъдат лесно уловени от филтъра. Резултатите са на лице след 2-3 часа от прилагането на продукта. TetraAqua CrystalWater може да се използва във всички случаи, независимо от стойността на карбонатната твърдост (дори KH да бъде прекалено ниска). Не вреди на рибите и растенията в аквариума. Подходящ е за употреба във всички сладководни аквариуми. Дозировка: 5мл. TetraAqua CrystalWater на всеки 10л. аквариумна вода. При стойности на карбонатната твърдост (KH), по-ниски от 1°, се препоръчва половин доза.
Употреба: Tetra CrystalWater се използва след всяка частична смяна на водата. При наличието на оцветяване или размътване на водата. При необходимост от повтарна доза, трябва да изчакате най-малко 48 часа между двете приложения. Моментното размътване на водата, което се наблюдава непосредствено след прилагането на продукта, покачва, че Tetra CrystalWater действа. Не вреди на аквариумните обитатели и растения.

Марка: Tetra

прегледи 567

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти