Tetra EX 700 - Професионален филтър - 700 л/ч.

Този продукт не може да бъде закупен!

Tetra EX 700 - Професионален филтър - 700 л/ч.

Артикул код: 13202
Tetra Ex 700 е външен професионален филтър, подходящ за аквариуми от 100 до 250 литра. Той е изключително здрав и лесен за употреба продукт, който предтсвлява оптимален вариант между качество и цена. Тъй като извършва перфектна филтрация на аквариумната вода, Tetra Ex 700 създава благоприятни условия за живот на Вашите рибки. Той е лесен за поддръжка и употреба. Изключително тих и мощен модел.
Готов за директна употреба. Оборудван е с 5 вида филтърни материали: Tetra CR Ceramic Filter Rings - керамични рингове, благодарение на които се извършва механична и биологична филтрация на водата Tetra BF Biological Filter Foam - филтърна гъба за биологична филтрация
Tetra BB Bio Filter Balls - биоболи за биологична филтрация Tetra CF Carbon Filter Medium - активен въглен, който абсорбира органичните замърсявания Tetra FF Filter Floss Pad - специална филтърна вата, която обира дори и най-малките частици Клапан за бързо изключване на водния поток до филтъра, който е удобен за употреба при почистване и поддръжка на филтъра.
Филтърните кошници са оборудвани с дръжка, за да бъдат по-лесни за носене при почистване. Продуктът е изработен от висококачествени материали, които му гарантират пълноценен и дълъг експлоатационен живот.

Дебит: 700 л/ч.

Подходящ за аквариуми: от 100 до 250л.
Капацитет на филтъра: 6.6л.
Брой кшници за филтърен матерал : 1 x 4
Шлаух (вътрешен диаметър): 11.3 мм.
Честота: 50 Hz
Консумация на енергия (50 Hz): 13
Напрежение: AC 230 V

Производител: Tetra

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти