"Tetra Fresh Delica" - Питателна гел-храна със скариди

Този продукт не може да бъде закупен!

Натурална гел-храна, богата на витамини, минерали, протеини и мазнини. Подходяща за хранене на морски и сладководни риби. Отлична алтернатива на замразените храни, защото не се налага съхранение на хладно място и има до два пъти по-висока хранителна стойност в сравнение с тях. Срокът на годност е 2 години, без съхранение в хладилник. Удобна разделена на 16 дози в стерилизирани опаковки, което гарантира, че в храната няма микроби. Обогатена с масло от риба тон.

***

Състав: мекотели и ракообразни (Артемия 39%), протеин с растителен произход, риба и рибни продукти, продукти с растителен произход, масла и мазнини, бирена мая.

Аналитичен състав: Протеин - 5,0%, масла и мазнини - 1,0%, фибри - 1,0%, влага - 90,0%.

Хранителни добавки/ кг: Витамини, провитамини и химически добавки, които имат подобен ефект: Витамин A 10200 IU/кг, Витамин D3 630 IU/кг. Микроелементи: E5 Магнезий - 34 мг/кг, E6 Цинк - 20 мг/кг, E1 Желязо - 13 мг/кг, E3 Кобалт - 0.2 мг/кг. Оцветители.

Начин на употреба: Хранете рибките по няколко пъти на седмица с TetraFreshDelica като допълнение към основното им хранене. 

Опаковка: 16 x 3 гр.

Производител: Tetra

прегледи 171

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти