Tetra ToruMin - Подобрител за вода - 100 мл

Tetra ToruMin - Подобрител за вода - 100 мл
В наличност

Избери вариант:

Цена: 8.28 лв.


Артикул код: 11402

Tetra ToruMin е подобрител за вода, който съдържа натурални екстракти от торф и био-активна субстанция за поддържане качествата на водата близки до естествените за рибките. Съдържа естествен екстракт от торф, който подхранва аквариумните растения. Притежава биоактивни вещества, които повишават естествено ярко оцветяване на рибите. Улеснява отглеждането и грижата за по-капризните и чувствителни декоративни тропически риби. Честата употреба на този препарат намалява развитието на алги. Водата придобива кафяв отенък, който намалява количеството на проникнала светлина, като по този начин не позволява зеленясването на водата. Водата придобива кафяв отенък, но остава кристално чиста. Подобрява и подсилва растежа на авкариумните растения. Подходящ е за употреба в сладководни аквариуми. Начин на употреба: Първоначално добавете 5 мл. Tetra ToruMin на всеки 10л. аквариумна вода. След което веднъж на всеки две седмици добавяйте по 2,5 мл. на всеки 10л. По този начин ще поддържате своя аквариум в перфектно състояние. (За точно дозировка: 1 мерителна линия, обозначена на продукта, се равнява на 10мл.)
Използването на Tetra ToruMin ще доведе до леко кафяво оцветяване на водата в аквариума, което ще изчезне с течение на времето. (след разсейването на активните съставки на продукта)
Предлага се в опаковка от: 100мл.

Производител: Tetra

прегледи 202

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти