"Tetratec EX 1200" - Външен филтър за аквариуми до 500 л.

Този продукт не може да бъде закупен!


Артикул код: 36807

Продукта перфектно филтрира водата в аквариума, за да създаде по-добри условия на живот на рибките. Съотношението цена-качество е перфектно. Освен, че работят отлично, филтрите се и почистват много бързо и лесно.

Продукта има керамични филтриращи пръстени, които преразпределят водния поток и премахват големите замърсители. Филтъра има още биологично филтриращ дунапрен, който премахва малки частици. От време на време е добре дунапрена да се почиства с питейна вода.

Био филтриращите топки са активен пълнеж, който осигурява развитите на полезни бактерии. Те пък от своя страна обработват амоняка и го преобразуват в безопасни нитрати. Във филтъра има и активен въглен, който предпазва водата от появата на жълт цвят, премахва неприятната миризма и органичните замърсители. Накрая има и филтърна вата, която прави финалното пречистване на водата, премахвайки най-фините замърсители

Филтъра е подходящ за аквариуми с обем от 200 до 500 литра.

***

Техническа информация за външния филтър:

Дебит: 1200 л./ч.

Мощност: 21 W

Гаранция: 24 месеца

Производител: Tetra

5.0, 1 гласа

прегледи 157

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти