"Tetratec EX filter EX 600 plus" - Външен филтър за аквариуми до 120 л.

В наличност

Цена: 218.50 лв.


Артикул код: 7946

За поръчки: (0879) 801 808

Продукта перфектно филтрира водата в аквариума, за да създаде по-добри условия на живот на рибките. Съотношението цена-качество е перфектно. Освен, че работят отлично, филтрите се и почистват много бързо и лесно. Филтъра е изключително мощен и тих, с ниска консумация на енергия.

Продукта има керамични филтриращи пръстени, които преразпределят водния поток и премахват големите замърсители. Филтъра има още биологично филтриращ дунапрен, който премахва малки частици. От време на време е добре дунапрена да се почиства с питейна вода.

Био филтриращите топки са активен пълнеж, който осигурява развитите на полезни бактерии. Те пък от своя страна обработват амоняка и го преобразуват в безопасни нитрати. Във филтъра има и активен въглен, който предпазва водата от появата на жълт цвят, премахва неприятната миризма и органичните замърсители. Накрая има и филтърна вата, която прави финалното пречистване на водата, премахвайки най-фините замърсители

Филтъра е подходящ за аквариуми с обем от 60 до 120 литра.

***

Дебит: 600 л./ч. 

Честота: 50 Hz

Мощност: 7.5 W 

Производител: Tetra

5.0, 1 гласа

прегледи 376

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти