TOP 10 Chondro Treat 150гр. - при ставни проблеми на кучета

TOP 10 Chondro Treat 150гр. - при ставни проблеми на кучета
В наличност

Избери вариант:

Цена: 16.56 лв.


Артикул код: 50587

За поръчки: (0879) 801 808

 

Хранителна добавка Beaphar TOP 10 Chondro Treat за кучета – идеално решение при проблеми със ставите и сухожилията.

Нежелание за движение, летаргия или затруднение при изкачване на стълби- възможни признаци на болезнени стави. Такива проблеми могат да възникнат при кучета от всяка порода и възраст. Редовния прием на глюкозамин, който се съдържа в Beaphar TOP 10 Chondro Treat способстват развитието и възстановяването на по- здрави сухожилия, стави и съединителна тъкан. Хранителната добавка е приятна на вкус и съдържа ценни хранителни вещества. Видим резултат се постига след 3-4 седмици употреба. При някои кучета ефектът е по- слабо забележим. В такива случаи се консултирайте с ветеринарен лекар.

Прием: 1 таблетка на всеки 5кг. телесно тегло. След значително подобрение, обикновено след 7-8 седмици, трябва да се намали дозировката на 1 таблетка на всеки 10кг. телесно тегло. Осигурете достъп до чиста питейна вода. Хранителната добавка е предназначена само за кучета. Забранено е даването на котки!

Състав: зърнени храни, вода, месо и месни субпродукти ( минимум 4% птиче), растителни субпродукти, минерали (минимум 4% глюкозамин), мазнини.Произведено в Холандия от Beaphar B.V.

Марка: Beaphar

прегледи 189

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти