"Vermicon Shampoo" - Шампоан за кучета против бълхи, кърлежи, комари, пясъчни мухи и др

В наличност

Цена: 18.00 лв.


Артикул код: 18736

За поръчки: (0879) 801 808

Шампоанът парализира по физичен начин кърлежи, бълхи, ларви, въшки, пясъчни мухи и др. Продуктът не съдържа никакви инсектициди, а активната му съставка се нарича Диметикон.

Тя образува тънък слой, който действа като лепкав капан за кърлежи и бълхи. Насекомите буквално се парализират вследствие на това, че ставите им са блокирани физически. Шампоана може да се използва по време на всички фази на развитие на бълхите.

***

Съдържание: Диметикон – 474 гр./л.; Алое Вера – 5 гр./л.; Парфюм – 10 гр./л.

Начин на употреба: Капачка и половина от шампоана се нанася върху мократа козина на кучето и се масажира в продължение на 2 минути. След това шампоана се оставя да подейства в продължение на няколко минути минути, изплаква се обилно с вода и се подсушава с хавлия.

!!!Внимание: Продуктът не трябва да се използва при кучета на възраст под 12 седмици. Не прилагайте шампоана върху наранена кожа и избягвайте контакт с очите. Шампоана не трябва да се прилага по време на лактация и бременност.

Опаковка: 200 мл.

Марка: Beaphar

5.0, 1 гласа

прегледи 1864

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти