"Vermicon Spray" - Спрей за котки против бълхи, кърлежи, комари, пясъчни мухи и др

В наличност

Цена: 19.79 лв.

Спрея парализира по физичен начин кърлежи, бълхи, ларви, въшки, пясъчни мухи и др. Продукта не съдържа никакви инсектициди, а активната му съставка се нарича Димекитон. Тя образува тънък слой, който действа като лепкав капан за кърлежи и бълхи. Насекомите буквално се парализират в следствие на това, че ставите им са блокирани физически. Шампоана може да се използва по време на всички фази на развитие на бълхите.

***

Съдържание: Диметикон – 474 гр./л.; Алое Вера – 5 гр./л.; Парфюм – 10 гр./л.

Начин на употреба: Разклатете добре спрея и започнете да пръскате козината до леко намокряне от разстояние около 10 см. Използвайте гребен, за да разнесете равномерно течността по козината, след което оставете да изсъхне. При наличие на паразити след като козината изсъхне изплакнете обилно с вода. След това изчакайте козината да изсъхне напълно и отново третирайте със спрея, но този път без да изплаквате с вода. Ако използвате продукта с цел превенция може да третирате козината веднъж на 3-4 седмици след баня.

Внимание: Продукта не трябва да се използва при котки на възраст под 12 седмици. Не прилагайте шампоана върху наранена кожа и избягвайте контакт с очите. Шампоана не трябва да се прилага по време на лактация и бременност.

Опаковка: 250 мл.

Производител: Beaphar

5.0, 1 гласа

прегледи 701

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти