Versele-Laga NutriBird C19 breeding /пълноценна екструдирана храна за канари и финки/-5кг

Този продукт не може да бъде закупен!

Versele-Laga NutriBird C19 breeding /пълноценна екструдирана храна за канари и финки/-5кг

Артикул код: 7366

NutriBird C19 - балансирана храна за птици, която елиминира хранителната недостатъчност.

Екструдираните пелети NutriBird са пълноценна храна за птици. Те осигуряват всички хранителни съставки, необходими за балансираната и здравословна диета.

Екструдирането е модерен производствен процес, при който хранителните елементи се приготвят бързо чрез добавяне на вода и пара. По този начин "cе освобождават" хранителните съставки и стават по-лесно достъпни за птиците. Храната става по-лесно усвояема.

Тъй като екструдираните пелети са с най-високо качество и напълно се абсорбират, птиците, които се хранят с NutriBird изяждат 1/3 по-малко, отколкото когато се хранят със зърна и семена. Семената, зеленчуците, плодовете и различни деликатеси могат да се добавят към храната само в случай, че те не съставят повече от 25 % от общото количество приета храна. Целта е да се избегне намаляване на хранителната стойност на храната и нарушаване баланса на диетата.

Птиците, хранени с NutriBird са винаги по-здрави от останалите

Предимства на храненето с NutriBird C19

Адаптирана формула за всеки вид птици По-добра кондиция По-дълга продължителност на живота По-ярко оцветено оперение По-ранна полова зрялост Подобрена плодовитост По-големи яйца и по-здрави малки Повишен процент на излюпените яйца По-ниска консумация на храна Няма хранителни отпадъци

NutriBird C19 e пълноценна и балансирана храна за канарчета, тропически и Британски финки в периода на развъждане.

Състав:Зърнени храни, семена (мин. 50% канарско семе), плодове (мин. 5%), екстракт от растителни протеини, захари, минерали, L-лизин, метионин, екстракт от Yucca schidigera, фрукто-олигозахариди, микроелементи.

Съдържа:19 % Суров протеин, 16 % Сурово масло, 3,5 % Сурови влакнини, 4.5 % Сурова пепел, 0.9% Калций, 0,6 % Фосфор

Добавки/kг: Вит. A - 15.000 I.U, Вит. D3 -1.500 I., Вит. E - 50 мг, Мед-Меден сулфат - 14 мг

Опаковка от: 5кг

Марка: Versale - Laga

прегледи 105

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти