Versele-Laga Orlux Eggfood Dry Parrots & Large Parakeets /суха яйчна храна за средни и големи папагали/-4кг

Този продукт не може да бъде закупен!

Versele-Laga Orlux Eggfood Dry Parrots & Large Parakeets /суха яйчна храна за средни и големи папагали/-4кг

Артикул код: 7429

За поръчки: (0879) 801 808

Доставката се извършва за 31 работни дни !

Orlux Eggfood dry Parrots and Large Parakeets - суха яйчна храна за големи папагали Съдържа всички необходими съставки за подрастващи и зрели птици в период на развъждане, растеж, и периоди на смяна на оперението: протеини, витамини, микроелементи, минерали, аминокиселини (лизин, метионин). Съдържа насекоми и плодове. Обогатена с Флорастимул, L-карнитин и Омега 3-мастни киселини.Флорастимулът е уникална комбинация от пребиотици, които поддържат доброто състояние на чревната микрофлора. L-карнитинът подобрява метаболизма, което води до по-голямо количество на получената енергия от птичката и тя расте по-бързо и по-добре. Омега 3-мастните киселини (EPA+DHA) са жизненоважни за организма и за осигуряване на доброто здравословно състояние.
Инструкции за употреба:

1. Осигурете свободен достъп през периоди на размножаване и сменяне на оперението. През останалото време от годината, давайте една порция от храната на всеки 2-3 дни.
2. Леко поръсете с няколко капки вода, кълнове и др.
3. Подменяйте редовно.

Производител: Versale - Laga

прегледи 124

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти