Whiskas - гранула с фин пълнеж, с невероятен вкус на агнешко месо, специално за израснали котки - 0.300кг; 1.400кг; 14.00кг

Whiskas - гранула с фин пълнеж, с невероятен вкус на агнешко месо, специално за израснали котки - 0.300кг; 1.400кг; 14.00кг
В наличност

Избери вариант:

Цена: 3.50 лв.


Артикул код: 46094

За поръчки: (0879) 801 808Сухата храна Whiskas 1+ с агнешко се произвежда от прясно месо и съдържа много важни за организма витамини и минерали. С нея котката Ви получава всичко, от което се нуждае. И още нещо: Особеното при сухата храна Whiskas са апетитните гранули наречени "Knackits", отвън хрупкави, отвътре с вкусен пълнеж..

Whiskas 1+ с агне е пълноценна храна за пораснали котки, която поддържа Вашата котка здрава и доволна. Структурата на храната подпомага здравето на зъбите на Вашия любимец, като посредством нежно триене се предотвратява натрупването на зъбен камък.

Съдържащият се в нея витамин A носи дълготрайна полза за зрението на котката. Освен това храната е с профилактично действие срещу заболявания на пикочните пътища. Храненето с Whiskas 1+ с пиле предлага на котката всичко необходимо за дълъг и пълноценен живот.

Whiskas 1+ с агне, накратко:

Самостоятелна суха храна за котки на възраст над 12 месеца С гранули Knackits, с вкусен пълнеж: хрупкави отвън, отвътре с мек и вкусен пълнеж Грижа за зъбите: чрез нежно триене предотвратява натрупването на зъбен камък За здравето на пикочните пътища: подпомага тяхната функция и предотвратява развитието на заболявания За силно зрение: високото съдържание на витамин A подпомага зрението Качествени, пълноценни и здравословни съставки за балансирано хранене Без изкуствени аромати С практична закопчалка: за удобно повторно затваряне на пакета и запазване на свежестта на храната

Състав: зърнени храни, месо и месни продукти (от които 4% пилешко в светлокафевите гранули), вторични растителни продукти, масла и мазнини, растителни белтъчни екстракти, минералини вещества, зеленчуци (4% моркови в оранжевите гранули, 4% грах в зелените гранули).

Добавки: Хранителни добавки:
витамин A (4.090 IU/кг), витамин D3 (450 IU/кг), витамин E (95 IU/кг), меден сулфат пентахидрат (9,6 мг/кг), манганов -II- сулфат - монохидрат (51,6 мг/кг), калиев йодид (0,79 мг/кг), натриев селенит (0,38 мг/кг), цинков сулфат монохидрат (100 мг/кг).


 

Препоръка за хранене:

Whiskas 1+ с агне е самостоятелна суха храна за котки на възраст над 12

 

Тегло на котката Хранене само със суха храна Смесено хранене
3 кг 45 г 15 г суха храна + 1 1/2 пауча
4 кг 55 г 15 г суха храна + 2 пауча
5 кг 65 г 25 г суха храна + 2 пауча

Препоръчваме Ви комбинирано хранене със суха и консервирана храна WHISKAS. Отделете достатъчно време за адаптация към новата храна и съобразете количеството с индивидуалните потребности на Вашето животно. При котки с наднормено тегло следва да намалите посочените дневни количества. Винаги подсигурявайте на котката си достатъчно прясна вода за пиене.


Аналитични елементи

 
суров протеин 32.0 %
мазнини 11.5 %
сурови влакнини 2.0 %
сурова пепел 8.0 %
калций 1.4 %
фосфор 1.1 %
омега-6 мастни киселини 2.0 %
метаболитна енергия 375.0 kcal

Марка: Whiskas

прегледи 138

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти