Whiskas Junior-суха храна за подрастващи котенца до 12-месечна възраст с пилешко месо - 0.300кг; 14.00кг

Whiskas Junior-суха храна за подрастващи котенца до 12-месечна възраст с пилешко месо - 0.300кг; 14.00кг
В наличност

Избери вариант:

Цена: 3.77 лв.


Артикул код: 46098

За поръчки: (0879) 801 808Сухата храна за котки Whiskas Junior с пилешко е специално разработена, за да покрие нуждите и предпочитанията на подрастващите котенца до навършването им на 12-месечна възраст. Тази храна е подходяща също и за кърмещи или бременни котки. В периода на интензивен растежа на котенцето е важно да се положат основите за по-дълъг и здравословен живот. По време на израстване котенцата имат нужда от храна с много калории и протеини. Също така е важно, малкият "домашен тигър" да се захранва с всички основни витамини, минерали и хранителни вещества.
Whiskas Junior е балансирана храна, която поддържа малките котенца здрави и доволни. Различните крокети са истинско преживяване за Вашия малък любимец - те са със специален и разнообразен вкус.

Кратка характеристика на продукта:

висококачествени и здравословни съставки, осигуряващи балансираното хранене на котенцето специален метод на приготвяне, при който се запазват всички хранителни вещества съдържание на енергия и протеини, съобразено с нуждите на подрастващите котенца богата на калций - за добрата структура на костите и за укрепване на зъбите с витамини A, B и E, както и с минерали за поддържане на естествените защитни сили на организма

Пакетчето с храна се затваря повторно с помощта на пластмасов цип. Така храната запазва свежестта си.

Препоръки за хранене

Whiskas Junior е пълноценна храна за котки.

 

възраст на котенцето количество в грам/на ден
до 3 месеца около 60 г
4 - 5 месеца около 75 г
6 - 12 месеца около 80 г

Посочените количества храна са само ориентировъчни и е необходимо да се съобразят с индивидуалните потребности на Вашата котка. При комбинирано хранене с консервирана храна трябва да се намали съответно и количеството суха храна.
Да е на разположение постоянно вода за пиене. Храната да се съхранява на хладно и сухо място.

Съставмесо и месни продукти (от които 4% пилешко в кафявата гранула), зърно и жита, екстракти от растителни протеини, масла и мазнини, растителни продукти, минерали, зеленчуци (4% моркови в оранжевите гранули, 4% грах в зелените гранули), мляко и млечни продукти (4% мляко в хрупкавите гранули).

Добавки: Хранителни добавки:
витамин A (13.850 IU/кг), витамин D3 (1.520 IU/кг), витамин E (165 мг/кг), меден сулфат - пентахидрат(28 мг/кг), манганов-(II)-сулфат-монохидрат(25,6 мг/кг), калциев йодид (2,3 мг/кг), цинков сулфат-монохидрат(114 мг/кг).

Аналитични елементи

суров протеин 37.0 %
мазнини 12.0 %
сурови влакнини 1.5 %
сурова пепел 6.5 %
калций 1.4 %
фосфор 1.1 %
метаболитна енергия 388.0 kcal/100 g

 

Марка: Whiskas

прегледи 170

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти