Скачаща топка West Paw BOZ - с меко ядро от пяна за кучета, различни цветове

Скачаща топка West Paw BOZ - с меко ядро от пяна за кучета, различни цветове
В наличност

Избери вариант:

Цена: 35.16 лв.


Артикул код: 97106

За поръчки: (0879) 801 808

Скачаща топка с меко ядро от пяна за кучета, които обичат да гонят, да хващат във въздуха и да дъвчат. В играчката е инжектиран въздух и е изработена от издръжлива Zogoflex® кора отвън.

Достатъчно лека е, за да се хване по време на полет, и екстра отскачаща. Направена е с грапава текстура, за да възбужда вниманието и да очарова. Идеална е за интерактивна или самостоятелна игра. Като бонус е водоустойчива и плуваща. Може да се мие в миялна машина.

Играчките Zogoflex Air™ са разработени за кучета, които играят интензивно, дъвчат, преследват, гонят и обичат да са активни на земята и във водата. Благодарение на инжектирания въздух в ядрото (топката Boz™ и трикраката Wox™) и леките подутинки, в които кучетата с удоволствие впиват зъбите си, играчките са удобни за устата на кучето и лесно могат да се хванат, също така не потъват във вода. Вложеният натурален и без химикали пенест агент в Zogoflex Air™ създава въздушни джобове, които ги правят по-удобни за захапване и също толкова здрави.

Производител: САЩ

5.0, 1 гласа

прегледи 91

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти