Cat Chow Adult - Балансирана храна за пораснали котки с риба тон и сьомга, богата на мастни киселини Омега-3 и Омега-6

Този продукт не може да бъде закупен!

Cat Chow Adult - Балансирана храна за пораснали котки с риба тон и сьомга, богата на мастни киселини Омега-3 и Омега-6

Артикул код: 100067

Цената е в насипен вариант за 1.00кг

Cat Chow Adult сьомга и риба тон на Purina е пълноценна и балансирана храна за котки, която подпомага цялостното здравословно състояние на Вашата котка. Ценните, лесно смилаеми протеини придават на продуктите характерен вкус, на който котките просто не могат да устоят.

Cat Chow Adult сьомга и риба тон е създадена с целта да задоволява хранителните и енергийните потребности на пораснали котки на възраст над 1 година. Мастните киселини Омега-3 и Омега-6 поддържат здравето на кожата и придават блясък на козината. Рецептата съдържа специална комбинация от подбрани натурални съставки: магданоз, спанак, моркови и грах.

Храната е богата на витамин E, който подпомага естествените защитни сили на организма. Включеният в състава таурин е жизненоважен за котките, защото техният организъм не произвежда това вещество. Тауринът стимулира сърдечните функции и подобрява зрението. Фуражът от рапица и цикорията подобряват храносмилането.

А доброто храносмилане и пълноценното усвояване на хранителните вещества намаляват количеството на изпражненията, които Вашата котка отделя. Cat Chow Adult сьомга и риба тон - обща информация:за пораснали котки на възраст над 1 година основна храна богата на животински протеини балансирани хранителни вещества и превъзходен вкус здравословно храносмилане съдържа таурин, който подпомага сърдечните функции и зрението без изкуствени оцветители, ароматизатори и консерванти

Фирмата Purina е в служба на домашните любимци и техните стопани вече повече от 80 години. Продуктите от серията Purina Cat Chow са подложени на непрекъснат качествен контрол и научни изследвания и са оптимално съобразени с хранителните и енергийните потребности на Вашата котка.

5.0, 1 гласа

прегледи 65

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти