Pro Plan Sterilised - Храна за кастрирани котки със сьомга и риба тон

Този продукт не може да бъде закупен!

Pro Plan Sterilised - Храна за кастрирани котки със сьомга и риба тон

Артикул код: 100063

Цената е в насипен вариант за 1.00кг

Pro Plan Sterilised богата на сьомга храна - специално разработена за кастрирани или стерилизирани котки. След кастрация се променя обмяната на вещества при котката, намалява също и потребността от енергия.

Храната за котки Pro Plan Sterilised богата на сьомга е храна с ниско съдържание на протеини и мазнини. Вследствие на кастрацията се повишава рискът от заболяване на пикочните пътища (уролитиаза при котките - FLUTD). Pro Plan Sterilised богата на сьомга - благодарение на специалния си състав спомага за намаляване риска от образуване на камъни в пикочния мехур.

Израсналите котки са в разцвета на своя живот и имат особени потребности по отношение на своята храна. Храната за котки Pro Plan Adult е точно съобразена с нуждите от хранителни вещества и енергия на Вашата котка. Така тя е здрава и жизнена през целия живот. Pro Plan Adult Sterilised богата на сьомга - за кастрирани котки - съдържа OptiRenal, специална комбинация от хранителни вещества с аминокиселини, есенциални мастни киселини, антиоксиданти, както и витамините С и Е.

Доказано е, че OptiRenal може да подобри бъбречната функция, като забавя процеса на стареене на бъбреците и така се поддържа тяхното добро функциониране през целия живот. Тази изключителна рецепта е разработена специално с цел защита на бъбреците - един от най-често срещаните здравословни проблеми при котките.

Pro Plan Sterilised богата на сьомга - едновременно храни и предпазва организма на Вашата котка:

състав с високо съдържание на протеини (41%) и 5% неразтворими влакнини, които съдържат съвсем малко количество смилаеми въглехидрати и допринасят за умереното усвояване на глюкозата от организма комбинацията от два вида протеини от рибен произход спомага за намаляване на дневната потребност на енергия с около 10%, за да се запази стабилно нормалното тегло на котката Храната за кастрирани котки Pro Plan Sterilised неутрализира пикочните камъни (контролирани pH-стойности между 6,3 и 6,6).

Старателно избраният баланс от есенциални минерални вещества спомага за поддържане на добрата функция на пикочните пътища при кастрираните котки. висококачествено месо от сьомга като основна съставка - то прави храната добре приемаща се и харесвана от Вашата котка уникалната форма и структура на гранулата, която помага да се снижи с около 40% риска от образуване на зъбна плака и зъбен камък Природата е създала котката с четири важни защитни системи, които действат съвместно за поддържане на нейното добро здраве и благосъстояние: кожата и козината, храносмилателната, уринарна и имунната система.

Най-новите изследвания потвърждават, че допълнителни хранителни вещества, включени в храната, помагат на тези системи да работят в хармония една с друга и по този начин да се подобрят защитните свойства на организма. Pro Plan Sterilised богата на сьомга, с "Natural Feline Protection", усилва действието на всички защитни системи на Вашата котка: кожа и козина: витамин А, линолова киселина и цинк за поддържане баланс на влажността на кожата и нейната еластичността.

Есенциалните мастни киселини от морски водорасли спомагат за гъстата и лъскава козина. храносмилателна система: високото съдържание на рибни протеини, както и намаленото съдържание на въглехидрати спомагат за умереното усвояване на глюкоза и намаляват натрупването на мазнини уринарна система: рецептата помага за неутрализиране на пикочните камъни, намалява завишения при кастрираните котки риск от образоването на нови пикочни камъни имунна система: високото съдържание на протеини спомагат за образуване на антитела, с антиоксиданти, действащи за укрепване на защитните сили на организма

Храната Pro Plan защитава Вашата котка, като се грижи и обезпечава здрава имунна система, здрава кожа и козина, а освен това насърчава и здравословното храносмилане. Всички рецепти от храните Pro Plan са разработени в съвместна работа на ветеринарни лекари и диетолози, за да бъде създадена една пълноценна и балансирана храна за котката, съобразена с нейната възраст и активност.

прегледи 71

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти